19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

0
312

19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Türk Ulusunun; bağımsızlık ve özgürlüğe açılan, emperyalizmin denize dökülmesi için Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919′ da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkması ile başlayan özgürlük ve bağımsızlık savaşı, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilerek taçlanmıştır.

19 Mayıs 1919 ülkemiz ve milletimiz için önemli bir tarih olup, Cumhuriyetin ilanı ile birlikte; gençlere her zaman güvenen ve onlar için; ‘bütün ümidim gençliktedir’ sözüyle bu önemli günü, gençlere bayram ilan ederek, bir kez daha halkına güvenini göstermiştir. Onun ilkeleri doğrultusunda ilerleyen gençler de, bırakılan mirası sonuna kadar koruyacaktır.

Bu nedenle Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak; 103. yıl dönümünde, Ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, saygıyla anıyor, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı; Seçkin Avcı


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bandirmafenerbah/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here