BANDIRMA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN FENERIUM ZİYARETİ

0
393

BANDIRMA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN FENERIUM ZİYARETİ

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği, bugün Bandırma Liman AVM’ de bulunan, Fenerıum Mağazasını ziyaret etti.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği; ilk etkinliğini, Bandırma Liman AVM’ de bulunan, Fenerıum Mağazasında gerçekleştirirken, ziyarette; Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Seçkin Avcı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gökhan Arslan, Sina Öz ve Berker Tosun katılırken, eski yönetimden Recep Özinanç ’ta bu etkinlikte hazır bulundu.

Başkan Seçkin Avcı; “Yeni yönetim olarak, ilk startımızı Fenerıum mağazamızdan vermek istedik. Bizi ağırlayan ve güzel bir misafirperverlik örneği sergileyen, Fenerıum Mağazası işletmecisi, Tamer Çalı’ya teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte Fenerbahçe’nin, Bandırma’da daha fazla tanınması, daha farklı organizasyonlarda birlikte hareket ederek, önemli sosyal sorumluluk projelerine, imza atacaklarını söyledi.”

Şampiyonluklarda daha güzel olacak

Ayrıca ; “Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak, böyle güzel bir mağaza kazandırdığı için Tamer Beye teşekkür ederiz. Şampiyonluklarda ve büyük başarılarda taraftarlarımızla ve halkımızla bütünleşmeye devam edeceğiz” dedi.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneğinin, Fenerbahçe markalı ve armalı ürünlerinden, Başkan ve Yöneticiler kendilerine ve yakınlarına, sarı-lacivert Fenerbahçe formaları, eşofman ve diğer ürünlerden satın alarak, böylece Fenerbahçe’ye hem katkı hem de, tanışmak adına önemli bir misyon da, yüklenilmiş oldu.

Fenerıum Mağazası İşletmecisi, Tamer Çalı’ da “Bandırma Fenerbahçeliler Derneğinin, kendilerini ziyaret etmelerinden memnunluk duyduğunu, bu vesileyle diğer projelerde de, birlikte hareket edeceklerini belirterek, Başkan Seçkin Avcı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bandirmafenerbah/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here