KAYMAKAMLIK ZİYARETİMİZ

0
250

KAYMAKAMLIK ZİYARETİMİZ

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği, olarak bugün Kaymakamımız Sayın Engin Aksakal’ı ziyaret ettik.

Bandırma’ya yeni atanarak göreve başlayan, Kaymakam Sayın Engin Aksakal’ı, yine yakın zamanda, Bandırma Fenerbahçeliler Derneğinde, görev değişikliği nedeniyle, Başkan seçilen Seçkin Avcı, Sayın Kaymakamımıza hoşgeldiniz ziyaretinde bulunarak, kendilerine yeni görevinde başarılar diledi.

Bu ziyarette; Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak, şehrimizde spor adına yüklendiğimiz misyon, ortak paydada buluşma ve Fenerbahçe başta olmak üzere, diğer kulüpler ile  istişare ve spor adına Bandırma’ya önem katkılar sunma ve etkinliklerde bulunmak üzere, samimi bir toplantı gerçekleştirdik.

Bizi Makamında ağırlayan, fikirlerini ve düşünceleri pozitif yaklaşım ile ortaya koyan Kaymakamınız, Sayın Engin Aksakal’a, derneğimize gösterdiği, yakınlık, samimiyet için teşekkür eder; başta Fenerbahçe camiası, kulübü ve Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak kendisine teşekkür ederiz.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bandirmafenerbah/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here